Porcje z Łososia Norweskiego na warzywach
Przygotowanie w 12-15 minut.
Składniki: Porcje z Łososia Norweskiego 125 g, 2 szt. (Opakowanie: 250g) LIMITO, 1 cytryna, 1 cebula, 1 papryczka pepperoni, świeży koperek, 200g zielonej fasolki, 1 marchewka, 1 puszka kukurydzy - kolby, sól, pieprz.
Porcje z Łososia Norweskiego rozmrozić, ułożyć w naczyniu do gotowania na parze. Posypać posiekaną papryką, cebulką i koperkiem. Ułożyć na wierzchu plasterki z cytryny. Obok ułożyć warzywa: marchewkę pokrojoną w paseczki, fasolkę i małe kolby kukurydzy. Całość doprawić solą i pieprzem. Gotować na parze przez 12-15 minut. Gotowego łososia podawać na warzywach z dodatkiem sosu na bazie majonezu.