Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

Porcje z Łososia Norweskiego na warzywach


POWRÓT


Przygotowanie w 12-15 minut.

Składniki: Porcje z Łososia Norweskiego 125 g, 2 szt. (Opakowanie: 250g) LIMITO, 1 cytryna, 1  cebula,  1 papryczka pepperoni, świeży koperek, 200g  zielonej fasolki, 1 marchewka, 1 puszka kukurydzy - kolby, sól, pieprz.

Porcje z Łososia Norweskiego rozmrozić, ułożyć w naczyniu do gotowania na parze. Posypać posiekaną papryką, cebulką i koperkiem. Ułożyć na wierzchu plasterki z cytryny.  Obok ułożyć warzywa: marchewkę pokrojoną w paseczki, fasolkę i małe kolby kukurydzy. Całość doprawić solą i pieprzem. Gotować na parze przez  12-15 minut. Gotowego łososia podawać na warzywach z dodatkiem sosu na bazie majonezu.