Ciasteczka francuskie z łososiem i szpinakiem

Ciasteczka francuskie z nadzieniem łososiowo-szpinakowym, mrożone


,

Danie do piekarnika, Porcja dla 2 osób, Około 10 szt., Masa netto: 240 g e

Limito. Zawsze dobry połów.
Jako specjaliści od ryb i owoców morza dbamy o najwykwintniejszy smak i najwyższą jakość, którą zapewniamy Państwu dzięki bieżącym kontrolom podczas produkcji.

Pyszne ciasteczka wypełnione nadzieniem z łososia i szpinaku z dodatkiem z sosem ze świeżego białego sera.

Ryby i owoce morza Limito wyróżniają się swoim typowym aromatycznym smakiem - więcej dowiedzą się Państwo na stronie www.limito.pl. Nasze ryby i owoce morza są zamrażane tuż po połowie i natychmiast przetwarzane. Dzięki temu zachowują wysoką jakość i swój smak.

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
W rozgrzanym piekarniku: Zamrożone ciasteczka ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na średniej półce piekarnika piec ok. 20 minut, aż ciasto nabierze koloru złotawo-brązowego, w temperaturze ok.220 °C, lub z funkcją termo obiegu w temperaturze ok. 200 °C.

ZALECANA FORMA PODAWANIA
Ciasteczka francuskie LIMITO mogą być znakomitą przystawką lub smakowitą przekąską między posiłkami.

SKŁADNIKI: Filet z łososia (Oncorhynchus spp.), krojony z bloków (11 %) złowiony w Oceanie Spokojnym (FAO 67), woda, mąka pszenna, tłuszcz roślinny, szpinak (7,5 %), olej roślinny, łosoś wędzony (w składzie łosoś (Oncorhynchus spp.), dym wędzarniczy, sól) (4,1 %), pełne jajko, skrobia modyfikowana, cebula, pomidory, śmietana ukwaszona, sól kuchenna, ser biały podpuszczkowy, aromat (zawiera seler), przyprawy (zawierają soję), substancja zakwaszająca (kwasek cytrynowy), skrobia ziemniaczana, barwnik (beta-karoten), drożdże, cukier.

copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
"));