Produkty

Oferta produktowa

SANDACZ FILET
500-800 g, ze skórą


Sposób pakowania: 10% glazury, IQF
Opakowanie zbiorcze: 5 kg

Ekspert Limito, Rafał Targosz, o sandaczu: Sandacz ma mięso białe, nie tłuste, delikatne, zbite i mało ościste. Sandacz doskonały będzie zarówno jako pieczony, smażony, duszony, czy gotowany.
Sandacz jest uznaną rybą w kuchni europejskiej. W Polsce, obok karpia, jedna z najważniejszych ryb. Kuchnia staropolska podaje przepisy na sandacza w sałatkach z majonezem, na ciepło z sosem koperkowym, masłem rakowym, lub tradycyjnie po polsku – z masłem i posiekanym jajkiem na twardo.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
"));