Produkty
CZARNIAK PORCJE Z FILETA
180-200 g, bez skóry
Sposób pakowania: 10% glazury
Opakowanie zbiorcze: 3 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o czarniaku: czarniak ma delikatne mięso, o wyrazistym smaku i perłowo-szarej barwie, która w trakcie obróbki cieplnej zmienia się na kolor biały.
Może być stosowany zarówno do duszenia, pieczenia, jak i smażenia.
Panierowany i smażony filet z czarniaka jest popularną potrawą w Niemczech. Podaje się go z z remouladą i sałatką ziemniaczaną.
180-200 g, bez skóry
Sposób pakowania: 10% glazury
Opakowanie zbiorcze: 3 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o czarniaku: czarniak ma delikatne mięso, o wyrazistym smaku i perłowo-szarej barwie, która w trakcie obróbki cieplnej zmienia się na kolor biały.
Może być stosowany zarówno do duszenia, pieczenia, jak i smażenia.
Panierowany i smażony filet z czarniaka jest popularną potrawą w Niemczech. Podaje się go z z remouladą i sałatką ziemniaczaną.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.