Oferta produktowa

Oferta produktowa

CZARNIAK FILET
227-454 g (8-16 oz), bez skóry


Sposób pakowania: shatterpack
Opakowanie zbiorcze: 3 x 9 kg, 3 x 6,81 kg

Ekspert Limito, Rafał Targosz, o czarniaku: czarniak ma delikatne mięso, o wyrazistym smaku i perłowo-szarej barwie, która w trakcie obróbki cieplnej zmienia się na kolor biały.
Może być stosowany zarówno do duszenia, pieczenia, jak i smażenia.
Panierowany i smażony filet z czarniaka jest popularną potrawą w Niemczech. Podaje się go z z remouladą i sałatką ziemniaczaną.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
"));