Oferta produktowa
Produkty Limito
Porcje ogonowe z łososia norweskiego
Porcje ogonowe z łososia norweskiego Limito to kawałki z tylnej części filetów, pozbawione skóry, ości oraz ciemnych i tłustych części. Są cenione ze względu na wyjątkowe walory smakowe.
Porcje z łososia wyglądają apetycznie i znakomicie prezentują się na talerzu, ale przede wszystkim doskonale smakują. Delikatna ryba o wielu wyjątkowych i cenionych wartościach odżywczych (Omega-3) to doskonały pomysł na pyszny, pełnowartościowy obiad dla całej rodziny.
LIMITO proponuje produkt w praktycznej torebeczce, w ilości w sam raz do przygotowania smacznego posiłku dla 4 osób.
Wielkość opakowania: 500 g
Porcja dla: 4 osób
100 g produktu zawiera:
Białko 19,2 g
Węglowodany 0 g
Tłuszcz 8,1 g
Wartość energetyczna 100 g produktu: 663 kJ / 151 kcal
Sposób przygotowania:
• W piekarniku: rozgrzać piekarnik do 180°C. Wyjąć porcje z foliowego woreczka, włożyć bez wcześniejszego rozmrażania do nasmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 180°C ok. 15 minut,
• Na patelni: porcje rozmrażać przez ok. 3 h w lodówce. Rozmrożone położyć na rozgrzanej patelni i smażyć na odrobinie tłuszczu po ok. 5-8 min. z każdej strony, pod przykryciem.
Instrukcje dotyczące przechowywania: jest to produkt głęboko mrożony, dlatego należy go przechowywać w temperaturze poniżej -18°C. Po rozmrożeniu nie należy ponownie zamrażać.
Składniki: łosoś 95% (Salmo Salar), woda stanowiąca glazurę.
Porcje z łososia wyglądają apetycznie i znakomicie prezentują się na talerzu, ale przede wszystkim doskonale smakują. Delikatna ryba o wielu wyjątkowych i cenionych wartościach odżywczych (Omega-3) to doskonały pomysł na pyszny, pełnowartościowy obiad dla całej rodziny.
LIMITO proponuje produkt w praktycznej torebeczce, w ilości w sam raz do przygotowania smacznego posiłku dla 4 osób.
Wielkość opakowania: 500 g
Porcja dla: 4 osób
100 g produktu zawiera:
Białko 19,2 g
Węglowodany 0 g
Tłuszcz 8,1 g
Wartość energetyczna 100 g produktu: 663 kJ / 151 kcal
Sposób przygotowania:
• W piekarniku: rozgrzać piekarnik do 180°C. Wyjąć porcje z foliowego woreczka, włożyć bez wcześniejszego rozmrażania do nasmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 180°C ok. 15 minut,
• Na patelni: porcje rozmrażać przez ok. 3 h w lodówce. Rozmrożone położyć na rozgrzanej patelni i smażyć na odrobinie tłuszczu po ok. 5-8 min. z każdej strony, pod przykryciem.
Instrukcje dotyczące przechowywania: jest to produkt głęboko mrożony, dlatego należy go przechowywać w temperaturze poniżej -18°C. Po rozmrożeniu nie należy ponownie zamrażać.
Składniki: łosoś 95% (Salmo Salar), woda stanowiąca glazurę.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.