Oferta produktowa
Oferta produktowa
TUŃCZYK CHUNKS
2 kg+
Sposób pakowania: 20% glazury/szt,, worek
Opakowanie zbiorcze: 25 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o tuńczyku: Mięso tuńczyka jest bardzo smaczne. Łatwo się psuje, dlatego wymaga szybkiej obróbki i właściwego przechowywania.
Tuńczyk szczególnie nadaje się do smażenia, duszenia lub grillowania. Na surowo wykorzystywany jest do przyrządzania sushi i sashimi (kuchnia japońska). Doskonale sprawdza się w wersji marynowanej.
2 kg+
Opakowanie zbiorcze: 25 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o tuńczyku: Mięso tuńczyka jest bardzo smaczne. Łatwo się psuje, dlatego wymaga szybkiej obróbki i właściwego przechowywania.
Tuńczyk szczególnie nadaje się do smażenia, duszenia lub grillowania. Na surowo wykorzystywany jest do przyrządzania sushi i sashimi (kuchnia japońska). Doskonale sprawdza się w wersji marynowanej.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.