Oferta produktowa
Oferta produktowa
KALMARY TUBY (łac. Illex Squid Tubes) U/5
Sposób pakowania: 20% glazury
Opakowanie zbiorcze: 12 x 1 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o kalmarach: Mięso kalmara jest białe, zwarte i chude. Po rozmrożeniu można je:
- smażyć z czosnkiem, obtaczane w mące lub w panierce
- dusić w warzywach lub w winie
- faszerować i w tej postaci dusić lub piec
- smażyć na ruszcie
Składnik wielu mieszanek i kombinacji, zarówno z rybami, jak i z owocami morza.
Opakowanie zbiorcze: 12 x 1 kg
Ekspert Limito, Rafał Targosz, o kalmarach: Mięso kalmara jest białe, zwarte i chude. Po rozmrożeniu można je:
- smażyć z czosnkiem, obtaczane w mące lub w panierce
- dusić w warzywach lub w winie
- faszerować i w tej postaci dusić lub piec
- smażyć na ruszcie
Składnik wielu mieszanek i kombinacji, zarówno z rybami, jak i z owocami morza.
copyright © 2009 LIMITO. Wszelkie znaki towarowe użyte na stronie są znakami należącymi do ich odpowiednich właścicieli.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.
Jakiekolwiek nieautoryzowane korzystanie ze znaków towarowych lub innych materiałów zamieszczonych w witrynie jest bezwzględnie zabronione.